Wij zijn slim!

In de afgelopen jaren hebben wij veel ondernemers geholpen om herkenbaar en zichtbaar te worden bij hun doelgroep. Dit doen we door het ontwerpen van een logo’s, huisstijl en of websites. Je kunt bij ons ook terecht voor mooie en functionele vormgeving voor je drukwerk zoals flyers, visitekaartje, briefpapier etc. Ook bent u bij ons op het goede adres voor raamstickers en social media.

Onze designers en developers hebben veel ervaring en kennis om voor jou een geschikte website/logo en of huisstijl te bouwen. De website of webshops wordt volledig naar jouw wens en smaak gemaakt, daarnaast bieden ook websites op basis van templates. Door dit brede spectrum heb je vele mogelijkheden om tot de meest geschikte website te komen. Wij doen dit altijd in samenspraak met jou.

Onze klanten variëren van restauranthouders, beautysalons, makelaars- en administratiekantoren, rijscholen tot stichtingen. Onze persoonlijke benadering en aandacht, met onze scherpe prijzen bieden wij een goede prijs en kwaliteitverhouding. De veelzijdigheid van ons bedrijf maakt het mogelijk, dat u met al u vragen en wensen bij ons terecht kunt.

SLIM! klanten