Slim marketing: Onze werkwijze

Nadat er een intakegesprek heeft plaatsgevonden, worden uw marketingwensen bepaald. Hierbij wordt gegeken naar hoe deze het beste voor uw organisatie ingezet kan worden. Afhankelijk van uw wensen zijn er verschillende mogelijkheden:

Strategievorming: Bepaling van uw marketingstrategie
In deze fase draait het om de marketingstrategie. Waar wilt u naar toe met uw organisatie en hoe wilt u uw merk, product/ dienst het beste profileren?
Slim Marketing helpt u hierbij en treedt op als marketingadviseur en strateeg. Er wordt samen met u een plan opgesteld, waarbij de doelstellingen en activiteiten inzichtelijk worden gemaakt. Daarnaast ontvangt u voor een jaar een volledig marketingcommunicatie activiteitenplan, waarin wordt aangegeven welke werkzaamheden gedurende het jaar opgepakt dienen te worden.

Operationele marketing: Bepaling van de activiteiten
Weet u als organisatie exact welke richting u dient op te gaan, maar u weet niet hoe u uw doelstelling zo effectief en efficiƫnt mogelijk kunt bereiken en wat u hiervoor exact dient te doen?
Hierbij kunt u ons inzetten als ontwikkelaar, planner, coƶrdinator of onderzoeker. Wij bekijken welke marketingcommunicatie activiteiten/ middelen het beste bij uw doelgroep en organisatie past en dragen zorg voor een activiteitenplan. Uiteraard houden we hierbij rekening met het budget.

Uitvoering: Uw eigen marketing afdeling
Het is duidelijk hoe u uw marketing wilt inzetten, en de activiteiten in deze fase moeten ook daadwerkelijk opgepakt worden. Alleen heeft u niet de tijd om dit zelf op te pakken wilt u natuurlijk dat dit op een professionele wijze gebeurt.
Slim Marketing functioneert hierbij als uw eigen afdeling en zorgt hierbij voor de uitvoering. Door de verschillende specialismen binnen onze organisatie, bedenken wij de meest creatieve en effectieve campagnes, waarbij het doel o.a. is het vergroten van uw naamsbekendheid en/of het genereren van leads is.

Wilt u een kennismakinggesprek aanvragen, klik dan op de contact button.